După două zile pline și încărcate la Ploiești, #FreedomTour a ajuns la Pitești.

Începem să simțim cu adevărat ritmul turului, dar ne adaptăm și suntem tot mai motivați să facem ceea ce am început. Cu toate că este un subiect delicat, plin de durere și pentru mulți oameni realmente un tabu, oamenii par interesați de ideea de luptă împotriva acestui flagel numit „trafic de persoane” ce îi face să realizeze că nu e vorba doar de ei și viața lor, ci și a celor din jur, a celor dragi sau chiar a familiei lor.

Datorită ANITP, am reușit să avem acces în școli, instituții publice și chiar în puncte centrale ale orașului unde am facut o campanie de informare prin distribuirea de pliante și broșuri, precum și prin conversații prietenoase cu oameni curioși și interesați.

Scopul a fost simplu: să îi informăm pe oameni despre traficul de persoane, să îi asigurăm că aceste tipuri de sclavie încă există, chiar dacă de multe ori nu le putem observa cu ochiul liber, și să îi încurajăm să facă poze cu cercul „Sunt un om liber”. Acesta simbolizează faptul că noi, ca oameni, ne-am născut liberi și suntem împotriva traficului de persoane de orice formă, cum ar fi munca forțată,exploatarea sexuală și/sau traficul de organe.

Puteți vedea pozele făcute mai jos și pe pagina de Facebook eLiberarehttps://www.facebook.com/eliberare.