#FreedomTour s-a sfârșit. Au fost 37 de zile pline de prezentări, întâlniri, mâncare delicioasă și priveliști frumoase.

Vizita la Suceava a durat doar 3 zile, dar a fost incredibil de plină, datorită partenerilor noștri. Prima zi a început cu o cafea alături de reprezentanții ANITP. După aceea ne-am dus la un liceu, unde am avut o prezentare. După masă, am acordat un interviu unei stații locale de radio. În acea seară am putut împărtăși pe scurt despre traficul de persoane la o conferință pentru elevii creștini de liceu.

Următoarea zi la Suceava a fost și mai ocupată. Echipa noastră s-a împărțit și am petrecut dimineața la diferite școli. Chiar am avut oportunitatea de a vorbi despre traficul de persoane la un serviciu de capelă la Școala Creștină Filadelfia. După masa, ne-am întâlnit cu un lider al comunității locale care ne-a ajutat să înțelegem mai bine situația unică cu care se confruntă tinerii din Suceava. În acea seară am condus un serviciu de rugăciune la biserica Filadelfia. Îi datorăm un MULȚUMESC unui voluntar din Suceava, David Reguș, care nu numai că ne-a găzduit echipa, dar și a deschis multe uși pentru noi!

Următoarea oprire a fost Iași. Trebuie să recunoaștem.. am fost puțin surprinși de acest oraș. A fost o adevărată încântare să petrecem timp în Iași și să cunoaștem oameni din comunitatea locală. Am fost iar întâmpinați de reprezentanții ANITP și am avut prezentări la licee. Vineri seara am avut o discuție informală minunată cu tinerii din Iași la o cafenea. Sâmbătă, am petrecut după masa pe străzile din centrul orașului și am împărțit pliante pentru o campanie de prevenire a traficului de persoane. Seara am găzduit o seară de rugăciune la o biserică locală. Duminică ne-am împărțit în 2 grupuri și am vorbit la 2 servicii de biserică. Luni dimineață ne-am întâlnit cu directorul unui ONG local. Dacă ajungeți vreodată în Iași, trebuie să mergeți la Cuib.

Următoarea oprire a #FreedomTour a fost Galați. Am avut prezentări în 2 licee diferite. Ambele prezentări au fost aranjate de o echipă locală a ANITP. Am fost binecuvântați și de o biserică locală, Emanuel. Biserica noastră a putut să stea în biserică și să facă o prezentare în timpul unui serviciu de biserică. Această biserică și-a înființat deja un ONG prin care slujesc comunitatea lor, ProVeritas. Ca în multe alte orașe vizitate, ne-am oprit la filiala Bancpost pentru a vedea angajații și să facem o poză cu ei! Bancpost a fost unul dintre partenerii oficiali #FreedomTour și a fost fain să vedem câte o filială Bancpost în fiecare oraș pe care l-am vizitat!

Ultima oprire a fost Constanța. Am avut o prezentare la o școală generală, unde am vorbit elevilor de clasa a opta. Am mai avut o prezentare la American Corner în biblioteca locală, unde am văzut mulți studenți interesați de acest subiect. Turul s-a terminat când echipa s-a întors în București. Am vorbit despre #FreedomTour și lucrurile învățate în acest timp la conferința ANITP, iar pe 18 octombrie am împărțit pliante pe stradă și am vorbit cu oamenii despre problema traficului de persoane.

Suntem mulțumitori că am putut face posibil #FreedomTour și vrem să mulțumim fiecărui partener și voluntar care a făcut acest tur posibil!